Handelsbetingelser

- 30 dages returret online. Skal returneres til Vero Moda Brønderslev.

- Levering fra 35 kr.

- Gratis afhentning i butik

 Tak fordi du har handlet hos os! Ønsker du at returnere noget fra din ordre, eller hele din ordre, så læs nærmere her. 

 • Har du fortrudt din ordre, skal du returnere hos os i Vero Moda Brønderslev
 • Du kan bruge vores online returportal her 
 • Hvis du bruger vores online returportal, koster retur 35 kr.
 • Hvis du selv returnerer varen med posten, skal ordredokumentet vedlægges i pakken. Pakken skal sendes retur til Vero Moda Brønderslev på adresse Mejlstedgade 2, 9700 Brønderslev. Pakken skal sendes retur til adressen, og vi anbefaler at sende med tracking, da det er købers ansvar at pakken når frem.
 • Der kan gå op til 14 dage fra, at vi har modtaget returvarerne til, at pengene er tilbage på din konto.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os! Enten på tlf. nr. 98 80 20 23 eller sende os en mail på vmdnk444@bestseller.com 

 

Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra Vero Moda, Mejlstedgade 2-4, 9700 Brønderslev, Danmark, virksomhedsregistreringsnummer 27437761, til kunder, der bestiller varer på Vero Moda Brønderslev’s online shop. 

Kontraktindgåelse

  Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og Vero Moda, når din ordre er blevet bekræftet af Vero Moda Brønderslev. Vero Moda Brønderslev sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret og afsendt. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter din indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse. 

  Du kan udelukkende købe produkter på vores online shop som privat forbruger og ikke som erhvervskunde. 

   

  Rimelig brug 
   

  Vero Moda Brønderslev forbeholder sig retten til at forhindre personer i at shoppe på online shoppen i tilfælde af et højt antal returneringer. 

   

  Priser, gebyrer og fragt

   Alle priser oplyses inklusive moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, der er oplyst på vores online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen. 

   Vero Moda Brønderslev forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på online shoppen. Vero Moda Brønderslev tager endvidere forbehold for prisændringer samt for ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på online shoppen til enhver tid, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter, stigende omkostninger eller som følge af den normale udvikling i detailpriser. 

    

   Fragtpriser ved bestilling af varer: 

   • Afhentning i butik: 0 DKK  
   • PostNord pakkeshop: 35 DKK – gratis levering ved køb over 600 DKK 
   • PostNord hjemmelevering: 50 DKK

   Produkter bestilt via online shoppen kan kun leveres til adresser i Danmark. 

    

   Betaling

   Ved bestilling af varer på vores online shop er det muligt at benytte følgende betalingsmetoder: 

    

   • Kredit- og debitkort (VISA, Mastercard, AMEX, Maestro) 
    Denne betalingsmetode forudsætter et gyldigt kredit- eller debitkort. Vi forbeholder os retten til at tjekke gyldigheden af det anvendte kort. Beløbet reserveres på kortet og trækkes først, når ordren er afsendt.   

    

   • MobilePay
    Denne betalingsmetode forudsætter, at du har en MobilePay konto. Som led i betalingsprocessen, bliver du bedt om at logge ind via MobilePay og godkende betalingsanmodningen. 


   • Anyday
    Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

     

    Af sikkerhedsmæssige årsager og for at forebygge svindel forudsætter alle betalinger godkendelse og validering fra både kortudsteder/betalingsudbyder og os. Vi forbeholder os retten til at afvise visse betalingsmetoder og/eller henvise til en alternativ betalingsmetode afhængig af de pågældende omstændigheder.  

     

    Levering 
    Medmindre andet er oplyst er den sædvanlige leveringstid fra placering af ordren følgende: 

    • Afhentning i butik: 1-2 hverdage  
    • PostNord pakkeshop: 2-3 hverdage. 
    • PostNord Hjemmelevering: 2-3 hverdage. 

    Vero Moda Brønderslev er ikke forpligtet til at levere varer, der er udsolgt fra lager. 

    Forudbestilling/Pre-orders
    I nogle tilfælde er det muligt at placere ordrer på varer, som endnu ikke er ankommet på vores butikslager. Ved forudbestilling af varer, som endnu ikke er ankommet på vores butikslager (”Pre-Orders”), accepterer du, at der foretages forudbetaling for de bestilte varer. Du accepterer således, at VERO MODA opkræver betaling og trækker pengene forud for afsendelse af de bestilte varer.

     

    Fortrydelsesret

     Du har ret til at fortryde den indgåede aftale uden begrundelse. 

      

     Returret 

     • Fortrydelsesretten gælder i 30 dage. 
     • Perioden beregnes fra den dag, du har placeret din ordre. 
     • Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, søndag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.

     Hvordan fortryder du aftalen?

     • Send din ordre retur, og derved fortryde dit køb, send din pakke til Vero Moda Brønderslev, Mejlstedgade 2, 9800 Brønderslev. Pakken skal sendes direkte til butikken og ikke en pakkeshop. Vi anbefaler ikke at sende med DAO, da pakken kan risikere at blive leveret uden for butikkens åbningstid. Kunden bærer alle omkostninger ved returnering af varer.

     Tilbagebetaling 

     • Hvis du gør din fortrydelsesret gældende, tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger, hvis du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 
     • Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. 
     • Ved delvis returnering af varer tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostninger.  

     Returnering af varer 

     • Varer skal returneres til Vero Moda Brønderslev, med enten post eller fysisk.
     • Du har 30 dage fra den dag vi pakker din ordre.

     Du bærer alle omkostninger i forbindelse med returning af varerne.   

     Brugte/forringede varer 

     • Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. 

     Specielt tilvirkede varer 

     • Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

       

       

      Klagemuligheder

       Er du uenig i vores behandling af din klage, har du mulighed for at henvende dig til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, hvor du kan indgive en klage til Center for Klageløsning. 

       Vær opmærksom på, at visse betingelser skal være opfyldt, før Center for Klageløsning kan behandle din klage. Du kan læse mere på NAEVNENESHUS.DK. Du kan desuden finde et link til Center for Klageløsnings online klageformular HER. 

       Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. 
        

       Det er også muligt at klage over køb foretaget online via DEN EUROPÆISKE PLATFORM FOR ONLINETVISTBILÆGGELSE. 

        

       Ansvar

        Vero Moda Brønderslev er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er Vero Moda Brønderslev fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser. 

        Vero Moda Brønderslev´s erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt. 

        Vero Moda Brønderslev påtager sig produktansvar over for dig ifølge gældende lovgivning.